Voordelen

De meerwaarde van de EVPUT

De EVPUT is een betaalbare modulaire trekput die speciaal geschikt is voor laadpalen van elektrische auto’s. Naast trekput is dit product ook meteen het fundament voor een laadpaal.

Het belang van efficiënte infrastructuur

Het grotere plaatje: schaarste wordt steeds prominenter, of het nu gaat om menselijk kapitaal, grondstoffen, of vergunningen. Er is nog veel werk te verrichten. Eén eenvoudig principe kan een wereld van verschil maken: het scheiden van civiele werkzaamheden en installatietechniek. Door eerst mantelbuizen en knooppunten aan te leggen, kan het elektrotechnische werk daarna worden uitgevoerd (en niet tegelijkertijd). Dit minimaliseert de behoefte aan coördinatie en voorkomt hinder.

Snel uitrollen en voorbereiden op de toekomst met EVPUT

Met onze infrastructuurproducten, zoals de betaalbare modulaire trekput EVPUT, kan de implementatie van AC, DC en HPDC-infrastructuur snel worden uitgevoerd, speciaal geschikt voor laadpalen van elektrische auto’s. De EVPUT fungeert niet alleen als trekput, maar dient ook meteen als het fundament voor een laadpaal. Bovendien is het systeem gereed voor zowel horizontale als verticale schaalvergroting, zonder de noodzaak van graaf- en breekwerk. Het gehele netwerk blijft op die manier toegankelijk en klaar voor verdere ontwikkeling.

Overweegt u de aanschaf van de EVPUT?

PowerCast EVputten zijn verkrijgbaar bij diverse groothandels. Als u meer wilt weten over de EVPUT en andere innovatieve producten van PowerCast, nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op de InfraCampus in Harderwijk! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0413 490 049 of stuur een e-mail naar hildegarde@powercast.nl om een afspraak te regelen.

Gallery